Våra behandlingar

Vår behandling består bland annat av rehabträning, akupunktur, Mobilisering/Manipulation och stötvåg.

Våra behandlingar

STÖTVÅGSBEHANDLING

Med radiell stötvåg förmedlas en tryckvåg i önskad vävnad vilken syftar till att påskynda läkningsprocess, minska smärta och reducera kalkinfällning/ärrvävnad.

AKUPUNKTUR

Akupunktur enligt västerländsk inriktning är en evidensbaserad behandlingsmetod som sedan 1985 är godkänt av Socialstyrelsen. Med hjälp av nålarna stimuleras kroppens eget smärtlindrande system. 

REHABTRÄNING

Träningen spelar en central roll för oss på Stayactive och vi försöker alltid att hitta ett lämpligt upplägg som passar dig som patient. Träningen kan bestå av styrke, rörlighets, koordinations och/eller spänstträning allt beroende på vad du som patient ska komma tillbaka till, dvs vad du har som mål med din rehabilitering.

INDIVIDANPASSADE SULOR

Sulor kan vara ett komplement till övriga rehab åtgärder och är tänkta att optimera kroppens belastning. Vi erbjuder högkvalitativa sulor från Voxelcare till förmånliga priser.

Ordinarie pris: 2.195 kr Patient pris: 1.595 kr

OMI – ORTOPEDISK MEDICIN

Ortopedisk medicin är ett organspecifikt kunskapsområde för diagnostisering och icke operativ behandling av rörelseorganens skador och sjukdomar. Utbildningen är internationell och är samma för läkare och sjukgymnaster och löper över ca 4 år. Syftet med utbildningen är att erhålla specialiserade kunskaper i att ställa klinisk diagnos och beroende av den välja rätt behandling och utföra den korrekt. 

KINESIOTAPE

Tejpningen kan användas för att underlätta kroppens naturliga läkningsprocess samtidigt
som den kan användas för att ge stöd och stabilitet till muskler och leder utan att fullständigt
begränsa rörelseomfånget.

Nu med webbokning